Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ritade en bild av dig och mig i imman på ditt fönster..


Kärleksvätska


Jag lovade dig en dikt av detta slag
så fylld med könsord så olik jag.
Men när vi...ja du vet kn..humm älskade i din etta
med Ikea som enda vittne i en kaffelatte-sfär
och jag lovade dyrt och heligt att ej bli kär
men det var liksom så svårt
som om något hrmm grep tag om mig
just när jag låg på dig... så vem kan hejda sig.
Du kramade om och tömde mitt förstånd
så nu lever jag med sond, en surrogat-depå
jag hungrar efter kärlek
det var år sen sist och jag magrar ju så.
Jag skulle kanske enbart tänkt med ku...ehmm min lem
men likt den kom även hjärtat mitt ikläm...




Fri vers av john ekström
Läst 952 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-14 13:34



Bookmark and Share


  Ccassie
klockren!
2008-09-28

  viqu3ur
verkligen speciell denna.. hahaha
du är så himla duktig på dikter ^^
rimmen är så bra och det bara flyter i texten.
2007-01-26

    Camillaa
oj,
den här var klockren,
rakt igenom!

/ C
2006-12-31

    ej medlem längre
haha. förlåt om jag skrattar John.
Men den hade en sådan värme och humor och ..
Ja, jag tyckte om denna med hela mitt hjärta


fortsätt så
:)
2006-12-27

    rainbow
:)
som alltid imponerad över hur du ständigt hittar orginella rim och gör det intressant att läsa. den här är riktigt charmig :) god jul förresten!
2006-12-22

  Helene Månsson
vilken härlig text! Härliga ord du använder, bokmärker! /Helene
2006-12-20

    Erika H
mm... gillar din text
den flödar
tycker om dina hmm-stopp, passar perfekt
läser med ett leende trots att det finns en del sorg bland orden
snyggt skrivet!
erika
2006-12-14

  Sanningsägaren VIP
Härliga ord
med allvar i botten
dessutom lyckas du med att rimma
utan att det blir krasst
och hur många känner inte igen
sig i denna..
Snyggt!
/åsa
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström