Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg i lås

Vem har satt järnlås
på mina tunga känslor
Vad har gjort
att de stannat kvar

 

Vänder trött mitt ansikte uppåt
Viskar svagt
lämna mig ej i denna djungel
stanna kvar




Fri vers av WhatIsLife
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-12-14 15:06



Bookmark and Share


    Cajsa
Bra skrivet, kram till dig
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife