Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

 

Morgonljusets tysta girlanger

osynliga för ögat.

Genom heta teångor

väntar jag in dagen

ser hur den mornar sig,

sträcker sig,

skjuter rygg under himlatäcket

dess gyllene hårslingor

utsläppta över

lakan i rosa och syren.




Fri vers av Regina E
Läst 807 gånger
Publicerad 2006-12-14 17:15



Bookmark and Share


  Lutien Selae
Vacker, sommarmorgon... nästan som man ryser...
2007-05-14

    ej medlem längre
Åhh guud så underbart skrivet/formulerat, klockrent,
detta blir en favorit...
2007-01-10

  Lena K Nilsson VIP
Fin...föll för teångorna!
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan