Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag funderar på all ondska ute i världen och vi lever bara här och nu.


Tänk på...

Låt inte din dag skymmas av tårar.
Vi vet alla att världen styrs utav dårar.

Glädj dig över små nära ting.
Låt inte stressen och kraven kring livet slå en ring.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-12-14 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP