Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag vaknande

I morse

låg det en bok

på sängbordet

vid min säng

uppvikt

halvläst

som jag aldrig sett förut.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 202 gånger
Publicerad 2006-12-15 09:51



Bookmark and Share


    wilja
har inte läst allt av dig, men du skriver en massa klokheter.
denna är bra. väcker tanken trots enkel utformning. det är kanon.
2006-12-15

    Lindizz
hmm...denna text fick mig att fundera...*ler Jag gillar det, rakt upp o ner. Snyggt.
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf