Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tolv blommande hav, sugarplum

 

hon ville bara att du sade

det är okej, sugarplum

 

så hon blev lugn

och tolv blommande hav

fick växa i hennes rundade mage

 

där frukterna av er

redan smålog och blundade

 

så hon grep ditt finger

förde det dit därifrån ljuden

kommer och blåste ett luftkärl

 

för er oro

och lät det sväva

 

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 866 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-19 16:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart detta med sugarplum. Och de blommande haven.
2007-11-28

  Mikael Lövkvist
Oh my god. Magi. Vad får du dina ord ifrån? Mums, vad härligt!
2006-12-20

    Camillaa
Underbart


/ C
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons