Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eviga ljus...


Du eviga ljus
låt den lysa över oss
Du värmer min hud, min kropp

Du eviga ljus
låt oss känna harmoni
Du sprider lugnet i vårt hus

Du eviga ljus
låt det brinna i våra själar,
så likt den klara ljusa stjärnan





Fri vers av Lindizz
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-12-15 12:05



Bookmark and Share


    Reflection
Mycket vacker dikt tycker Reflection.
2007-01-18

  Rozhan
Harmonisk & lugnande!
& det personifierade ljuset är perfekt & man "upplyst" av dina ord!
2006-12-30

  Freeman
Ord av renhet...som det eviga ljuset!
2006-12-20

  Micael Axelsson
*andas in och ut, av behag*
En mjuk värme sprider sig härligt när man läser denna dikt.
2006-12-18

  Lars Granlöf
Ljuset är störst.
Både i själ och hjärta.
Låt oss alla visa det.

Vackert o klokt min vän.
2006-12-16

    Erika H
eviga ljus
lågan som dansar
som sprider värme
ger kärlek
harmoni
en vacker dikt
bildskapande
mjuk och levande
mycket fint skrivet
erika
2006-12-16

  Söder
Vackert. :)
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz