Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repris


fortsättning följer
säger jag glatt

och sväljer tungt
och det bildas små
tystnader och ett
rum vänder sig
sakta mörkt runt
om i magen och jag
måste
för fan snart
inse
att jag luktar för lite
av liv








Fri vers av baklänges
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-12-15 15:47



Bookmark and Share


  Christer VIP
det ær glatt
sen tyst
sen rørelse
sen lukt

det ær hærliga vændningar
som funkar
vældigt bra
2006-12-16

    pladask
oj. jag gillar dikter som, om man försöker se dem i bilder framför sig, blir omöjliga. och på något sätt vänder på verkligheten. som du gör här. bra!
2006-12-16

    ej medlem längre
haha!
du är en mästare
i att vrida hela insidan
ut, lägga
ett skratt på tvären,
knyta om i strupen och
samtidigt få mig att
le
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges