Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;)


Bara så att du vet det.

Du är




Vääääääärldens





Sööööööööttaste













Knäppskalle.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-12-15 17:07



Bookmark and Share


    wilja
Då? inte Du?

isåfall när? kan tänka mig ett otal situationer.. =)

Den känns väldigt kärleksfull. jag säger bara knäppskalle till de jag gillar.
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf