Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brus

du krigar
om mina avhuggna lemmar
med myrornas motstånd
livsglädjen kippar efter levnadsbränsle

millimeterträngsel

du festar på mina rester
blinkar med jag-vill-ha-dig-ögat
och andetaget blir hängande i luften




Fri vers av sompio
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-15 22:34



Bookmark and Share


  Agnes
Jag måste bara få kommentera denna en gång till:

du festar på mina rester
blinkar med jag-vill-ha-dig-ögat
och andetaget blir hängande i luften


det här är så hiiimla bra... jag kan inte sluta läsa dig.
2007-01-06

  Agnes
Jisses... brukar jag skriva när jag blir mållös. Men detta var nog det mesta Jisset nånsin!!! Tala om att du har ett alldeles eget språk, ett livsgivande porlande krispigt språk som ger luft under vingar och i lungor hos alla oss syrefattiga.
2006-12-19

  Albert
oj vad du kan!
vill knycka dina formuleringar
ja det gör jag
skickar vidare de sista raderna till en vän
är det ok?
2006-12-19

    pladask
härliga ord och formuleringar! verkligen inget tråkspråk.
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

sompio
sompio