Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(kolonialisering)

tänk om du kunde se träden. med ryggen mot vinden och torrgrenarna vridna mot norr. där mystiken bor. långt från din trasiga kompassnål. torrfurans längtan slingrad i en solens kamp. med en enda utväg.
tänk om du kunde känna barkens andetag. dra det djupt in i dina porer. viska västanvindens förbjudna önskan. den som bor i hundraårsfårorna. som krävt och dödat. virad runt dina drömmar.
tänk om du kunde höra trädens ord. lukta lövens liv. prassla dina örons empati. och vakna.




Fri vers av sompio
Läst 593 gånger
Publicerad 2006-12-15 23:03



Bookmark and Share


  Agnes
ja tänk om jag kunde. Men icke. Istället njuter jag av din enastående poesi som är helt unik i sitt slag. Jag vet inte vilken text det är i ordningen, men det börjar bli många bokmärken nu....
2007-01-06

    Tekla
tänk, jag väntar på dina ord för de dröjer mellan varven. Men få är så värda att väntas på! När du skriver stannar min tid och det är värd all väntan att få stanna upp tid och rum för en halv minut mitt i universums omtumlande rymd! Du måste publiceras, lyftas fram!!!
2006-12-30

  Mangal VIP
jag lyssnar. och hör. en längtan. vackert. mycket vackert.
2006-12-21

  Albert
oj, jag Älskar dina tankar!!!
den här måste jag suga på
jag och träd hör ihop
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

sompio
sompio