Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi tillfredsställer varandra mer än vad vi begär.

vi tillfredställer varann, mer än vad vi begär,
mer än vi kan kräva av varandra,
& ingen kan den andra klandra.
& jorden & himlen fallar på plats,
Samtidigt under våran akt,
I all hast,
För att visa oss hela dens skepnad,
Så vi slipper vandra ryggradslösa efter letnad.

Smekandes, som en orange solnedgång
och vi känner inget tvång,
våra ögon väljer varandras själar,
och vi slavar för varandras kroppar som trälar.

dina andetag mot min fuktiga hud,
Får hela min själ att bli hel,
& dina händer, som ett tempels mittpunkt,
Får min kropp att verka som dess grund.
& vi har aldrig älskat varann mer,
Än i jusst denna stund.




Fri vers av Stefanie Nerman
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-16 01:54



Bookmark and Share


  Arcadia1
Detta måste vara bland de bästa alster mina ögon någonsin vilat på. Vad mer kan jag säga än; Underbart!
2007-02-09

    sunnanvind
Vackert målande i ord!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefanie Nerman
Stefanie Nerman

Mina favoriter
Järnrosen