Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vill sej sorg av ett brustet hjärta eller en fågel sy

Vem vill sej sorg av ett brustet hjärta

Av orohet i hopp o tunna

Vem vill inte sej en fågel sy

En kostym till sin fru

Brusten tråd svår att finna
Ta upp o börja om

Som hopp i en lunga
Sorgset synsätt i en tank av hysteri
Ja utövar mitt sätt

Sätt att vända i en rondell utan att svänga
Som i rymden utan att åka dit
Dit men inte hit med stjärnor av lyster
I bovkostym där världens fåglar
Ser ser allt allt

Allt eller inte nåt kan man undra själv
O svarar då
Sluta skriv din dumma jävel




Fri vers av Mr.painter
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-12-16 10:15



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Du gillar fåglar, \"Brusten tråd svår att finna
Ta upp o börja om\" väldigt vackert. Du har dina lösningar.
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter