Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjävförtroende


Du säger att jag
är bättre än vad jag tror.

Men vad spelar det
för roll.

Jag skulle hellre vara
sämst av alla
än att vara utan dig.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-12-16 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf