Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförstående svart

Natten är oförstående svart
men vill inte hindra ljuset.

Dagen är bländande vit
men jag syns inte.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-12-16 17:04



Bookmark and Share


    Lindizz
Gillar denna text ...
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf