Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi byta fraser med varandra? Under borden?

Ska vi byta fraser med varandra, under borden?
Och se vad som uppenbarar sig mellan orden?
Det är en kylslagen kväll, skogen bär ådror av ålder.
Du sitter på ett snabbhastighetståg och bläddrar i en folder.

Ska vi koppla upp oss på varandras digitala blodomlopp?
Eller ska vi träffas på sedvanligt vis, kroppmotkropp?
Det är en märklig tid vi lever och älskar i.
Man dör uppkopplad av en dos lyckopillerseufori

Får väl en digital begravningsssajt.
När den tiden kommer, vännen, kan inte du mejla då,
vännen, till de mina:
\"Hommage för att Jj alltid tog en fajt\".

Då levde jag lycklig i förvissing om mina alster på poeter.se
Och vore, där jag inte är, i mitt verkliga esse.




Fri vers av Janjohan
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-12-16 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan