Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kritik...


en sista gång

Jag går längs väggen du byggt upp…
Jag sitter i rummet du byggt…
Jag väntar på att du ska komma tillbaka…
Jag vill se dig igen…
Luften börjar bli tun…
För du glömde att sätta in fönster…
Och du glömde dörren…
Så jag har suttit här sen du byggt rummet…
Ville du hålla mig trygg…
Eller ville du bara lämna mig här…
Föra att kvävas…
Eller svälta…
I så fall vill jag att du kommer en sista gång…
Så jag får se dig igen…
Anarch kommer jag riva det som tog dig så lång tid att bygga…
Det du bögg med omsorg…
Du gav mig ett hem…
Utan dörr…
Utan fönster…
Och snart utan luft…
Jag kan inte känna mina ben längre…
Det mörknar för mig…
Nu kan jag inte känna mina armar mer…
Och snart ingen ting…
Jag tynar bort…
Snart är det bara du som vet att jag finns…
Ett lik i ett rum…
Men min själ kommer jaga dig…
Bara för att få se dig en sista gång.




Fri vers av Raven X
Läst 522 gånger
Publicerad 2006-12-16 23:50



Bookmark and Share


  heavymetalunge
den va skit bra precis i min smak..
men tänk lite på stavningen bara så blir de ännu betträ..
2006-12-18

  Devilbabe
Mycket bra dikt:) Men väldigt sorglig dockt:/
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X