Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"En ros\"


Idag är en speciell dag


för idag är det en dag närmare
avståndets
närmande.

Det tycker jag är bra
utan att vara respektlös.

Det är för att jag vill dig väl
och tror att varje ny dag
är en seger till.









Fri vers av Lars Granlöf
Läst 195 gånger
Publicerad 2006-12-17 09:23



Bookmark and Share


    sunnanvind
Så är det...Varje ny dag är en seger till...Gillar den här mycket!
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf