Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperat

Inte jag

Nej verkligen inte
Absolut inte
Men vill bara pröva på
Kärleken
Om den nu finns
Hur länge ska man vänta???




Fri vers av Merrlina
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-12-17 13:13



Bookmark and Share


  Söder
Kärleken finns, men frågan är, precis som du ställer den, hur länge...
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina