Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda tårar

Nu sitter jag här

Mina tårar är röda det är så
skönt att känna sakta de rinner ner
Hur all smärta förvinner och
jag känner mig ren
Känner hur lugn jag blir
Känner tystnaden runt mig
Det är så skönt
Glasbiten håller jag hårt i min hand
Medans mina blodsröda tårar
rullar ner för min arm




Fri vers av Merrlina
Läst 568 gånger
Publicerad 2006-12-17 13:26



Bookmark and Share


  ettjag
jag blir lugnad på något vis, ändå ryser jag och vill helst inte veta av det. Bra text..
2007-05-08

  vapendragare
ryser.. den var inte trevlig, men på något sätt fin, klandra mig om du vill, men gillade den, bokmärker :)
2007-03-17

    RivQah
Shit känner precis samma sak älsklingen<3
*vill laga dig*
2007-02-20

  SvartaRegndroppar
Jag gillade helhetskänslan och flytet som halvrimmen gav! Mycket bra!
2007-02-14

  Hating
<3 denna. Känner samma sak!
2007-02-05

    Elin Sundström
wow, vilken ärlig stark dikt som liksom sparkade mig på smalbenet, där det gör som ondast! De gjorde ont att läsa, men den är bra! Mkt bra!
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina