Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens vingar

Hur länge orkar man stå under under
dödens vingar??
Hur länge kan en kropp leva med en
död själ??
Hur länge kan ett ansikte spegla
andras glädje??
Jag bara undrar hur länge??




Fri vers av Merrlina
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-12-17 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina