Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Grenen piskar mot fönstret
i vinden,
tåren finner sakta ner för kinden
så som den många gånger gjort förr
när sorgen väntar utanför min dörr
Jag vill inte veta av den
men ändå får mitt hjärta ta del av den
Nej nu e jag trött och ska sova




Fri vers av Merrlina
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-12-17 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina