Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman

Känner dimman kommer
Skönt det är tryggt det är
min värld
utan oro och skam
Här är jag ensam och trygg
där ingen kommer åt mig




Fri vers av Merrlina
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-12-17 14:03



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
>Dimman är vacker och trolsk<
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina