Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är skrivet till en kille vid namn Erik <3


Inre tankar om person beröring

Jag förstår inte...
Jag trodde jag stängt! Låst och kastat iväg nyckeln!
men jag hade tydligen inte låst ordentligt!
Du tog dig in så lätt...

Jag har så svårt att fatta.
Ingen skulle ju få beröra mig så som du gör igen.
Men på något sätt så hände det i alla fall.

Ja, på något sätt så får du mig att tappa allt.
Sådär som jag ju inte skulle göra igen.

Mina tankar skulle ju aldrig få snudda vid en kille igen.
Men nu finns du ju där 24 timmar om dygnet i alla fall.

Jag svor på att jag inte skulle tycka om någon igen.
Men jag kan lika gärna sluta svära över det.

För tro det eller ej men jag gillar dig <3




Fri vers av Jeanette
Läst 789 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-17 18:26



Bookmark and Share


  pyre
åh så fint! :) och vad jag känner igen mig
2010-04-26

  Katten
underbar text!
2010-04-20

    Muffilina
jätte vacker text!, jag gillar den värkligen :D
2007-01-16

  Freeman
=) Så fint!!! Så är det med kärlek och känslor...man tror att man är den som har kontrollen, men ju mer man försöker, desto lättare är det att mista den!!! ;-)
2006-12-19

  J. Novkovic
fint! bra beskrivet, för redan efter de första två raderna förstod jag vad det handlade om..;)
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette