Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mary-Fuck-Around

Visa mig det du vill bevisa
och håll om det du vill behålla
du
kom ihåg att du bara har dig själv
att skylla på,
allt att skylla på.

Håll huvudet högt över ytan, om huvudet
finns kvar överhuvud taget
gå på stadiga ben om de ben du har
fortfarande kan bära dig.

Se på saker som om de vore dig själv
en vissen blomma kan nog resa sig igen
men det behövs lite hjälp från ovan.
(Kanske fler händer än vad du orkar räkna)

Det kommer att gå illa för dig.

Mary-fuck-around
Someday you are going down.




Fri vers av Skimmer
Läst 525 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-25 01:10



Bookmark and Share


  Mysiga Moa
Den här texten var också otroligt bra! ;)
2007-03-18

  enlitenenstor
uh jag blir lite rädd när jag läser den här... den är bra. Och kuslig...
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Skimmer
Skimmer