Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtats liv och gråt

Du lilla hjärtebarn
dina bruna ögon

om jag kunde se genom dom
och då förstå varför du är så ledsen

din hjärtskärande gråt gör mig ont
och jag önskar att jag kunde göra något för att lindra
det som gör att du inte får den ro
ditt inre och din lilla kropp så väl behöver

min famn hjälper den dig till ro
o ja
men bara för en kort stund

sen är du rädd

för vad
känner du livet
som du inte når

än

snart hoppas vi alla att du kommer fram




Fri vers av M
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-12-18 04:32



Bookmark and Share


  Söder
Fint förmedlat. Det är inte lätt att vara liten och hjälplös.
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

M