Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för iden Lizen.


Tänk att vara kär i en dikt

så enkelt det skulle vara.

Ingen ångest
över att inte få varann.
Ingen oro
för att förlora varann.
Ingen saknad
då orden alltid finns där för dig.

Inga bråk
om bagateller mer.
Inga svek
som gör ont.
Inga misstag
som förstör något.

Vackra kärleksord
alltid.
Mening med livet
jämt.
Skönhet och förståelse
ständigt.

Istället för
allt strul runt dig?

Ledsen dikten...

/En dåre




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-12-18 10:46



Bookmark and Share


    Lindizz
här måste jag bara säga att den är riktigt bra..."tänk att vara kär i en dikt" så smart dikt..om kärleken vore minst lika enkel i verkliga livet...bra skrivet!!
2006-12-18

    Lena Nilsson
fast svårt att gosa med den...
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf