Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanlig dag i skolan

Sitter i skolan och softar
vår lärare har en kofta som doftar
starkt av parfym och självförakt
Hon stirrar surt och tror att hon har makt
över alla oss som sitter här
och låssas att vi oss något lär
När lektionen är slut
kutar vi ut
Cafeterian och godiset lockar
oss trötta och lata slöfockar




Fri vers av Delora
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-12-18 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora