Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ljus duger

inte bara solen.

Alla ljus finns
inte bara stjärnor.

Alla ljus är starka
inte bara strålkastarna

Alla ljus är vackra
inte bara ljusstaken.

Alla ljus är varma
inte bara elden.

Alla ljus är tända
inte bara lampor

Alla ljus kan slockna
men inte kärleken




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-12-18 12:20



Bookmark and Share


    Lindizz
Ja du , denna text var bra skriven...
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf