Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina lögner river i min själ

När tänker du sluta ljuga för mig
låta dina ögon tala om saker
du inte vet något om
Jag vill inte lyssna på dig längre
men din närhet tvingar mig
till uppmärksamhet
Och varje gång jag ser in i dina ögon
rivs ett nytt sår upp
i mitt hjärta
För dina ögon pratar om saker
du ber mig om saker jag inte kan ge
innan du förstått
Dina drömmar är inte kärlek




Fri vers av Delora
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-12-18 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora