Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan man känna sig djupt sårad av ord..


Tårar flödar..


I nattens timmar jag är
undrar jag vad som egentligen är meningen
Mina tårar flödar djupt, två våta kinder blir till

Ord som flödar, vad kan jag säga mer?
Hur ska jag ensam försvara det jag vill

Klumpen inombords blir allt tyngre
rösten bär inte mina ord ,
mina tankar vandrar utan att jag med ord kan ge
det jag vill säga till er

Mina tårar flödar på dess våta kinder




Fri vers av Lindizz
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-12-18 13:40



Bookmark and Share


    sunnanvind
Bra skrivet om ord som sårar. Igenkänningsfaktor-stark!
2007-02-28

  Freeman
Din dikt får verkligen tårar att flöda......... :.-(
2006-12-20

    Cajsa
Sorglig att läsa, stor kram till dig
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz