Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindar som viskar..


Varma Vindar ger mig dig
Vindar som viskar ditt namn
Med en oförklarig pust blåste
din kärlek till mig

Du ger mig tryggheten
medan jag vet att du inte tillhör mig
Det är det vi kallar lånad tid

\"Man kan inte äga Varann \"




Fri vers av Lindizz
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-18 15:26



Bookmark and Share


    Reflection
Varm och mycket vis text tycker Reflection.
2007-01-18

  Lars Granlöf
Äger varandra gör man aldrig. Oavsett förhållande eller ej. Inser man inte det blir inte ett förhållande bra. De är min erfarenhet...
Och diktmässigt känns denna poesi varm, och trovärdig. Snyggt.
2006-12-19

  Lena K Nilsson VIP
Så fin!
2006-12-18

    Camillaa
Jättevacker



/ C
2006-12-18

    Cajsa
Jättefint skrivet!
2006-12-18

  Söder
Verkligen fint... :)
2006-12-18

  Micael Axelsson
Så mjuk och sanningsenlig. Gemensam respekt för varandra och kärleken...
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz