Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Isrosor på mitt fönster sedda mot en klar himmel skiftar i blått


Vinterblommor

Midvinterblomma blå
ändrar färg till våren
för den smälter då.
De sitter på mitt fönster
i decemberljuset
och i januarimönster
blir det fler ändå
så blå, så sköra blommor små.




Fri vers av Dionysius
Läst 619 gånger
Publicerad 2006-12-18 16:12



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
isblommor...ömtåliga som få..hanteras varsamt..fint skrivet
2007-01-06

    Camillaa
Gullig, får endå en känsla av sommar
när jag läser )
/ C
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius