Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig som i filmen

 

när snöflingor stora som mandariner singlar ner

fastnar i gräddvit basker och svarta fransar

fuktar långa blonda testar

och korta mörka

 

Där stod vi

 

Under gatlyktans dova sken stod vi

omgivna av stressade andra

och på samma gång de enda existerande

på jorden

 

I ditt anlete lyste åtrån

har aldrig träffat nån som du

medan du såg in i mina oskyldiga ögon

som redan drunknat i dina

 

Och denna ljuva smekning mot persikolen kind

kyssarna i ljummen halsgrop

samtidigt som vi förstod varandra

som vi aldrig nånsin förstått någon annan

 

och sen - i vindsvåningen

 

efter kaffe i vacker kopp av antikt porslin

och konjak i kupat glas med spricka i

framför glödande brasa med vedträn i fulländad ordning

älskade vi tills vi somnade

 

Som i filmen

 

med en eftertext alltför lång




Övriga genrer av mejo
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-12-18 21:41



Bookmark and Share


  Rozhan
Wow vilken magisk passion! Man greps tag av dina ord & kastades till känslorns eldorado! Skickligt skildrat!
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

mejo