Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss emellan

Jag kom på en sak
beauty
(får jag kalla dig det?)
Det är rätt
pinsamt att vi
inte ens kan möta
varandras blickar
utan att känna
den där hungern
efter sköra kroppar
och blöta tungor
dödas med våld
och hur du
spjärnar
emot fast ändå
är redo att
falla
framåt, neråt, hitåt
Och det är konstigt
att jag skulle
säga Ja & Nej
som om det
betydet detsamma.
Ibland har jag lust
att springa fram
och hejda dig
ifrån att göra
något dumt.
Men det
vore att låta
mig börja
på något ännu dummare.
Oss emellan.
Jag tycker om dig
fortfarande
fast bara
lite i smyg.




Fri vers av Skimmer
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-12-18 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skimmer
Skimmer