Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Jag andas
tungt
oregelbundet

 

Känner hur
hjärtat
slår

 

Vänder mig
inåt
söker

 

Krockar med
mitt
inre

 

Kraschar
faller
handlöst

 

Tårarna
rinner
okontrollerat

 

Och på armen glöder
ångesten




Fri vers av WhatIsLife
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-12-18 23:34



Bookmark and Share


    RivQah
du fångar detta perfekt
"jag krockar med mitt inre"

så himla bra!
jag vet verkligen vad ångest är tro mig, tar till och med mediciner för schizophrena fast jag inte är schizophren för att dämpa den. vill bara att du ska veta att du verkligen lyckats.
2006-12-19

  Nanno
Ångest ångest..
ja när försvinner det?..
Jag vet hur det känns när ångesten
lägger sig som ett moln, vägrar
låta solen träda fram
2006-12-18

  Lillali
Fint.
Läs gärna min "den farligaste"
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife