Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

futurum preteriti

 

som ett golv fullt av

postitlappar

ett dyrbart lapptäcke

om fotknölarna

 

ligger möjligheterna

till fortsättningar

från här

 

och jag vill bita

i deras varma kinder

som vore de juläpplen

 

men hör försiktigt 

en liten röst

ur sin skyttegrav,

kanske varningens

 

säga

stanna upp

en stund

och reflektera

 

över varför

tumnaglarna

ömmar nedbitet

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-12-19 14:39



Bookmark and Share


  alfa VIP
Vilka bilder!

"och jag vill bita
i deras varma kinder
som vore de juläpplen"

Vilka känslor!

...och att sedan resten är en fantastisk eggare av fantasin,
om hur saker och ting kunde ha varit om man gjort annorlunda,
gör helheten inte sämre...
2006-12-19

  Prometeus
Mmm, jag gillar den sköna stämingen här.
Desstutom har jag alltid gillat ordet "postitlapp"!
Har själv skrivit en dikt som är tillägnad Bruce Chatwin en gång, där ingår raden
"jag önskar att
det var jag som skrivit
Rest till Patagonien på
en postitlapp"

På nåt sätt kommer jag in i känslan av den dikten....
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons