Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Son av månen

Son av månen

Kom
tindra dina stjärnor
lys upp min mörka natt

Son av månen

varför kan du inte älska
dotter av jorden?


Jag ber inte om mycket
endast en av dina fallande stjärnor 
vilande i min famn

 

 




Fri vers av Nanno
Läst 564 gånger
Publicerad 2006-12-19 23:11



Bookmark and Share


  Manal
tårögd blev jag, dina ord är magiska.
2007-06-20

  issac.a.m
det glittrar,
kärleks förmaning.
2006-12-23

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Älskar spec sista stycket men även


"Son av månen

varför kan du inte älska
dotter av jorden?"

Det :)
2006-12-22

  annso.fie
"Jag ber inte om mycket
endast en av dina fallande stjärnor
vilande i min famn"


Mycket fint skrivet! Gillar speciellt raderna ovan :)
2006-12-20

  Rozhan
Sagolikt vacker Nanno!
Gillar din kontrast mellan månen & jorden - mannen & kvinnan!
Lite lekfullt & lite passion! Super
2006-12-20

  Lasseman VIP
Wow vad vacker, tror att himmlavalvet kommer att öppna sig och sända dig ett stjärnfall med uppfyllda önskningar...bra skrivet mvh =)
2006-12-20

  prinscess VIP
mycket vacker
sagolik
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno