Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gnutta besvikelse, en gnutta sorg, en gnutta självömkan och en stor förvirring...


Säg mig varför...

Säg mig varför det ska vara så svårt..

Jag orkar inte längre tänka på allt skit som skett, men det är svårt att glömma.
Jag önskar det vore lätt, lika lätt som att drömma.
Varför är det så svårt att leva, men lätt att dö?
När det är lätt att hälsa, men svårt att ta adjö.
Varför är det så orättvist för alla, att det blir rättvist längden?
Dom som så gärna vill synas blir ändå bara en i mängden..
Om jag skulle flyga iväg, vart skulle jag flyga då?
Det finns ändå folk i min väg som inte skulle förstå.
Jag är speciell och unik, men precis som du.
Jag är ingen jävel lik, jag lever här och nu.
Så många som ser men ändå blundar, så många som hör men som låtsas vara döva.
vi måste ta hand om varandra, vi är inga hundar.
Du vet vad som är farligt och fel, men du måste ändå pröva..
Männsikan är det smartaste djuret?

Säg mig varför..
Du tänker efter du agerar, Du talar innan du lyssnar, Du läser utan text, Du tar utan att du får, Du ser utan att öppna ögonen, Du tror att du vet innan du vet att du tror, Du låtsas på riktigt, Du matar med en tom hand, Du ger nåt du inte har, Du skrattar utan humor, Du spelar ett spel utan mål, Du drömmer utan sömn, Du leker utan fantasi, Du ljuger din sanning, Du äter utan hunger,Du hellre längtar efter livet än att leva det, Du lever utan att lära, Du har drömmar utan mål, Du känner efter före men du känner dig inte för efter, Du är djup utan yta,
Du är ingen för någon men allt för mig..




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-20 15:28



Bookmark and Share


    Silverbjer
Älskar slutet..
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa