Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då elden bränns som värst

och det inte finns
någonstans att fly branden.

Då hopplöshet är svaret
Och meningslöshet är namnet
på din tillvaro.

Minns då att

Ett ljus alltid är tänt för dig.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-12-20 15:42



Bookmark and Share


    wilja
den känns lugn och betryggande.

bränt barn skyr väl i och för sig elden, men det är å andra sidan nåt helt annat att skydda sig från det som bränner och från ett ljus som värmer. faktiskt ger det dikten en slags extra dimension som jag gillar.
2006-12-20

    Lindizz
djup dikt som känns i det inre..den ger styrka och är fin skriven.
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf