Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om ditt hat vore skäl nog




det gör inte ont
att inte längre veta hur kärlek
känns
det som verkligen värker är att
inte finna någon som kan hjälpa till att minnas
eller
att återuppleva




Fri vers av hallon
Läst 617 gånger
Publicerad 2006-12-20 20:03



Bookmark and Share


  J. Novkovic
så några genomtänkta ord, men ändå så stark!

/J
2006-12-31

  pang
mmm, stark, fin och genomtänkt.
2006-12-26

  inspiration.
så, enkel & genuin.
Starkt.
/M.
2006-12-25

  Paraply
hej bäst
jätteglitterbraig ju
önskar att jag hade nån inspiration
så jag kunde skriva såhär men nej.
bra och stark kortis
och fint att man får tänka vidare själv liksom
den kändes.
2006-12-23

  Bump
bokmärkt. och förlåt för att jag inte kan kommentera eller kritisera bättre.
2006-12-23

  verkligen
*host*
inta kan skriva?
du är så vis sarah
och sen skriver du grymt med
det är en bra kombination
2006-12-22

  carmie
fast jag skulle vilja ha ett "den" på slutet...
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

hallon
hallon