Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort hyllning till alla goda julkakor


Maka söker

Vill du bli min kaka
att ätas i nöd med lust
Låta dig väl smaka
och nedsköljas med must




Fri vers av Delora
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-12-21 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora