Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag kan inte


Jag önskar att jag kunde öppna munnen och skrika ut lågor
Jag önskar att jag kunde öppna mina knutna nävar och släppa ut svarta fjärilar
Jag önskar att jag kunde öppna ögonen och stirra tills det kom blixtar

Istället för att svälja, bita ihop och blunda

Jag önskar att jag kunde springa istället för att falla inuti mig själv som ett korthus byggt av kort i spader




Fri vers av Esset
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-12-21 22:12



Bookmark and Share


    stellaa
Här har vi en till av alla enastående poeter :)
Känner verkligen igen mig, du är inte ensam.
2006-12-31

  HerrP
Visst kan Du!
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset