Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgondimma

morgondimma över dig

nuddar genom fukten
nattens ånger

samlar ditt vemod

stryker din krumma känsla
av tomhet
som
vore färden en dröm

dina ögonkast
bådar
ny dag

vilken som helst





Fri vers av Myself
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-01-06 20:19



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
text....Bra beskrivet!
2005-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself