Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek mattan o le

Funnen utan ord om allt som känns igen
Igen av ondhet i smärtans land
Land från ingenstans

Kärlek är intet av allt om ordet är runt
Men vad gör det
När skuggan slinker förbi o säger hej
Hej din gamle skurk
Skurk av livet i sanningens rödhet av oförändrad evighet
Evigheten i ljusetslåga blås ut o sanningen försvinner
Tänk
Lek
Röd o blå
Inåt o neråt
Smek mattan o le
Hoppar runt o ger skratt gör min lille katt









Fri vers av Mr.painter
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-12-22 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter