Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte fem-sju-fem, men än sen.


haiku

den ledandes glädje
över att bli upphunnen;
någon att dela ensamheten med




Bunden vers (Haiku) av pladask
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-12-22 14:59



Bookmark and Share


    Silverbjer
vackert!
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

pladask