Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen är tidig som få

Dagen är tidig som få
Du stannar fastän du borde gå
Och dina fylliga läppar viskar mig kort
Du vill inte resa bort

Då himlen var ljusgrå och matt
Och då jag letade men inte kom någon vart
Då jag såg dig från min trånga vrå
Började himlen bli blå

Jag vill bara höra din röst
Och slippa undan vinter och höst
För sommaren är molnens melodi
Tänk om vi kunde bli

Dagen är tidig som få
Du säger att du måste gå
Och dina fylliga läppar kysser mig varm
Blommor sjunger av din charm







Fri vers av Piri Piri
Läst 553 gånger
Publicerad 2005-01-07 05:24



Bookmark and Share


  Markattan
Vackert och lättflytande. Hoppas att personen kanske kan återvända...
2005-01-07

  Roger VIP
Skönt rimmat!
2005-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri