Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är större än dig nu

Du gråter

någon föll igår
lite snabbare än vi trott
lite hårdare än
ett nålstick mot hård hud eller
en sten mot tunna väggar

förvånansvärt
tungt att se
den grå massan
urskiljas
bli till gestalter bli till
människor till
röster till

känslor

kanske borde man glömma ändå att
titta
kanske gör det
för ont kanske

är huden alldeles för tunn än för att
klara den sylvassa sanningen

och jag undrar när du ska förstå
att
de flesta människor
är döda

långt innan du ens insett att de någonsin
existerat




Fri vers av Coccinelle
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-12-22 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coccinelle