Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God kram Jul.


Inte klarar jag av
att skriva en bra juldikt
men de jag vill
vet ni en då.

Tänd ett ljus =)

Var lycklig
även efter julen...

God kram Jul.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-12-23 22:09



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
En julkram får du tillbaka av mej! ;-)
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf