Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är man glad att man har vänner.


En ängel sov i samma säng.

Jag vaknade idag i en annan säng än min.
En ängel lutade sig över mig när jag öppnade mina ögon,
hon såg rädd ut.
När hennes blick mötte min suckade hon lätt
-i hemlighet
\"Jag trodde du var död, jag såg inte om du andades.\"


Tänk om det ändå varit så, att jag ej längre andades.
Mina ögon förblev slutna och min kropp blev stel
(så som den blir när jag ser dig)
Hade någon brytt sig om jag försvann,
eller är det för mycket stress för det i juletid?
Ska vi försöka, som ett litet experiment?
Precis som på kemilektionerna i åttan.
Lova mig en sak bara.

Lev för mig, min ängel.




Fri vers av Cija
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-12-24 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija